18.03.21 (1)

Η ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών, Τεχνολογίας και Έρευνας) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, στο πλαίσιο του ενεργού ρόλου της εταιρείας στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα, ότι, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναπτύσσει το πληροφοριακό σύστημα «Εθνικό Μητρώο Διαδικασιών».

Ο στόχος του έργου είναι να καταγραφούν οι διαδικασίες που πραγματοποιούνται στον Δημόσιο τομέα, είτε αυτές είναι προσφερόμενες υπηρεσίες σε πολίτες, νομικά πρόσωπα και άλλους φορείς, είτε είναι εσωτερικές διαδικασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο λειτουργίας των φορέων. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της ΕΔΥΤΕ έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό το κατάλληλο λογισμικό για την καταγραφή και διαχείριση των διαδικασιών.

Επειδή θεωρούμε τη γνώμη σας σημαντική στα θέματα αυτά, σας καλούμε να συμμετάσχετε σε ένα design sprint όπου θα μας προτείνετε -βάσει της εμπειρίας και των αναγκών σας- τις βέλτιστες λύσεις για το σύστημα που πρόκειται να υλοποιηθεί.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνδράμετε κι εσείς ενεργά στην προσπάθεια της ΕΔΥΤΕ για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ.