Το Joinup μόλις αναβάθμισε την εμπειρία χρήστη με την προσθήκη μιας νέας, σταθερής μπάρας πλοήγησης που παραμένει αγκυρωμένη στην κορυφή της σελίδας καθώς εξερευνάτε το περιεχόμενο. Δεν χρειάζεται πλέον να επιστρέφετε στην κορυφή της σελίδας για να πλοηγηθείτε – η νέα δυνατότητα του Joinup διατηρεί τα πάντα εύκολα προσβάσιμα, εξασφαλίζοντας ομαλή πλοήγηση.

Τα οφέλη της νέας μπάρας

  • Ομαλή πλοήγηση: Με τη νέα σταθερή μπάρα πλοήγησης, οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε διάφορες καρτέλες και λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να επιστρέφουν στην κορυφή της σελίδας. Αυτό διευκολύνει την εύρεση και χρήση των διαφόρων εργαλείων και υπηρεσιών που προσφέρει το Joinup.
  • Χρόνος και Αποτελεσματικότητα: Η σταθερή μπάρα πλοήγησης μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, κάνοντας την πλοήγηση πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αυτό σημαίνει λιγότερα κλικ και περισσότερη παραγωγικότητα.
  • Ευχρηστία: Η συνεχής προσβασιμότητα των βασικών επιλογών πλοήγησης βελτιώνει την εμπειρία χρήστη, καθιστώντας την ιστοσελίδα πιο φιλική και εύκολη στη χρήση, ακόμα και για νέους χρήστες.

Βασικές Υπηρεσίες του Joinup

Το Joinup είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και λύσεων για την υποστήριξη της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ δημόσιων οργανισμών και άλλων ενδιαφερομένων. Ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες του Joinup περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία και Διαχείριση Κοινοτήτων: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται κοινότητες που εστιάζουν σε συγκεκριμένα θέματα ή έργα, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών.
  • Κοινή Χρήση και Ανακάλυψη Λύσεων: Το Joinup επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις λύσεις τους και να ανακαλύπτουν άλλες λύσεις που έχουν δημιουργηθεί από άλλους οργανισμούς, προωθώντας την καινοτομία και την αποδοτικότητα.
  • Δημόσιο Αποθετήριο Λογισμικού: Προσφέρει ένα αποθετήριο για την αποθήκευση και τη διανομή λογισμικού που αναπτύχθηκε για το δημόσιο τομέα, διευκολύνοντας την επαναχρησιμοποίηση και την προσαρμογή του.
  • Οδηγοί και Βέλτιστες Πρακτικές: Παρέχει πρόσβαση σε οδηγούς, βέλτιστες πρακτικές και άλλους πόρους που μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να βελτιώσουν τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες τους.
  • Υποστήριξη Διαλειτουργικότητας: Υποστηρίζει την ανάπτυξη και την υιοθέτηση λύσεων που ενισχύουν τη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφόρων συστημάτων και οργανισμών.

Η νέα λειτουργία της σταθερής μπάρας πλοήγησης ενισχύει την εμπειρία χρήσης του Joinup, κάνοντας την πλοήγηση στις πολύτιμες υπηρεσίες του ακόμα πιο άμεση και αποτελεσματική. Με αυτήν την αναβάθμιση, το Joinup συνεχίζει να βελτιώνει τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία του, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές του.

Πηγή: https://joinup.ec.europa.eu/collection/joinup/news/joinup-fixed-navigation-bar